ВИКЛАДАЧІ
|
|
Degget | Дата: Четверг, 01.11.2007, 17:56 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
| недостатньо лише проголосувати на головній сторінці за найнеулюбленішого лектора треба ще й тут вказати чому саме він. Та й тут не лише критикуєм а й хвалим викладачів (якщо це реально))
|
|
| |
n)gine | Дата: Четверг, 01.11.2007, 19:55 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| в мене до тя запитання, догоий наш адмін (!!!) арцишевськав тебе викладає? бо ця чувіха мені дуже знайома...
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 01.11.2007, 20:02 | Повідомлення # 3 |
Admin
| та, і чим вона тобі знайома.... з хорошої чи з поганої сторони знайома.......????(як на мене вона класна викладачка)
|
|
| |
Fynn | Дата: Четверг, 01.11.2007, 20:13 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не,ну все таки Арцишевская прикольная преподавательница,да лишь потому что меня еще не выгнала с аудитории ни разу)) как на мой взгляд самый несправедливый преподаватель - это Тыщик Б.Й.,и не из собственных переуеждений сказано,а потому что 15 группа прекрасно знает чем закончился недавний модуль. Больша половина группы была оценена неадекватно,и оценки были явно урезано- и где здесь справедливость,объясните? на данный момент это единственный преподаватель который мне не нравится вообще.
There's nothin' distinctive I want to tell 'bout myself 'ere, If there's somethin' you're interested in, just ask ;)
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 01.11.2007, 22:00 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 9
| Повністю з цим погоджуюся.Професор Тищик не обєктивно оцінює.цікаво було б дізнатися чому?можливо в нього або інша система оцінювання знань або просто інша зацікавленість .....  Добавлено (01.11.2007, 23:00) --------------------------------------------- о і ще хотіла б додоати,що в опитуванні "хто з викладачів встиг мене дістати"краще поміняти тему на "хто з викладачів мені сподобався",бо на мою думку це буде більш коректніше. 
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 01.11.2007, 22:18 | Повідомлення # 6 |
Admin
| В Тищика все круто на семінарах (все можна прочитати головне щоб все було написано в зошиті), але на модулі він зовсім інша людина.....Грузить запитаннями доти доки ти не помилишся і взагалі 5 з модуля в нього реально получити лише автоматом
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 01.11.2007, 22:47 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Репутація: 9
| Якшо чесно,то я на семінарі саме більше люблю в Бориса Йосиповича відповідати.Але модуль це просто жах,я все шо знала в один момент забула.
|
|
| |
Vangeli | Дата: Четверг, 01.11.2007, 23:44 | Повідомлення # 8 |
Генерал-полковник
Репутація: 5
| Тищик мій улюблений лектор.В нього на парі сидіти, шо в кінопалац сходити.Не знаю нічого про модулі в нього, но лектор він класний
|
|
| |
n)gine | Дата: Пятница, 02.11.2007, 12:33 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| чим вона мені знайома?? да тим шо була моїм репетитором до вступу... суперова викладачка!
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 02.11.2007, 20:53 | Повідомлення # 10 |
Майор
Репутація: 3
| Говорячи про Тищика, він мені відразу не сподобався і певно моя нелюбов до нього знайшла відповідь і в нього самого. В мене взагалі нема улюблених вчителів якось несклалось можливо далі поталанить
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Degget | Дата: Пятница, 02.11.2007, 21:56 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Тищик класно лекції викладає а от на модулях він -
|
|
| |
Vangeli | Дата: Пятница, 02.11.2007, 23:04 | Повідомлення # 12 |
Генерал-полковник
| Самий матьорий то Добрянський він і на лекціях супер, на семінарах нормальний і на модулі більш менш нормально оцінив
|
|
| |
[Kostia] | Дата: Пятница, 02.11.2007, 23:08 | Повідомлення # 13 |
Сержант
Репутація: 4
| Тищик нормальний тіп.Він спіцяльно для нас зберігся з часів 300 спартанців.  Добавлено (02.11.2007, 23:08) --------------------------------------------- Неспорю шо Добрянський нормальний.Він самий людяний зі всіх
Контора [апасних] з ЮРД-17 порве всіх
|
|
| |
Vangeli | Дата: Пятница, 02.11.2007, 23:12 | Повідомлення # 14 |
Генерал-полковник
| хіхі флешка в тему http://img249.imageshack.us/my.php?image=movie1bc8.swf
|
|
| |
kovaroman | Дата: Пятница, 02.11.2007, 23:38 | Повідомлення # 15 |
Полковник
| Мені подобається, як викладає Добрянський, цікаві думки можна почути, а в Тищика дійсно, як в кінопалаці
|
|
| |