ВИКЛАДАЧІ
|
|
Ukrainian | Дата: Воскресенье, 04.11.2007, 12:53 | Повідомлення # 16 |
Сержант
Група: Душа сайту
Репутація: 7
Статус: Offline
| Не треба Тищика звинувачувати в необ'єктивному оцінюванні. Всім є зрозумілим, що на 5 треба знати без помилок взагалі, тобто бездоганно. Логічно - якщо щось не знаєш, то вже не 5.
Те, що нас не вбиває робить нас сильнішими.
|
|
| |
Degget | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 15:57 | Повідомлення # 17 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
| так, але коли інші викладачі навколо оцюнюють модулі необ'єктивно (в кращу сторону), то ця вимоглива Тищиківська об'єктивність нікому не потрібна P.S. на семінарах в нього все круто бо ми просто переписуємо його книжку собі в зошити і при доповіді все читаємо , але середньовіччя закінчилось і почалась Нова Історія з якої книжки в нього нема ....
|
|
| |
[Kostia] | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 20:43 | Повідомлення # 18 |
Сержант
Репутація: 4
| А Протопопова влюбилась в Чухрика. Шо скажеш Vangeli?
Контора [апасних] з ЮРД-17 порве всіх
|
|
| |
Vangeli | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 20:51 | Повідомлення # 19 |
Генерал-полковник
Репутація: 5
| Quote (|Kostia|) А Протопопова влюбилась в Чухрика по самі вуха!і не тільки вона... флешку з тищиком бачив?
|
|
| |
Ukrainian | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 23:09 | Повідомлення # 20 |
Сержант
| Quote (Degget) ця вимоглива Тищиківська об'єктивність нікому не потрібна потрібна студентам, що б не розслаблялись. Бо ж не в оцінках справа. Якщо будуть ставити весь час 5 - то студент думатиме, що того що він знає досить. А це ж неправильно...
|
|
| |
kovaroman | Дата: Четверг, 08.11.2007, 18:31 | Повідомлення # 21 |
Полковник
Репутація: 5
| Quote (Ukrainian) Якщо будуть ставити весь час 5 - то студент думатиме, що того що він знає досить. Але якщо й не будуть ставити 5, то студенти просто перестануть вчитися. Потрібне якесь заохочення! От, як Ольга Василівна в нашій (16) групі демократично оцінила модуль з зарубіжки! А те, що Бойко І.Й. ставить мені 3, мене не дуже заохочує вчитись 
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 08.11.2007, 18:47 | Повідомлення # 22 |
Admin
| :D в нас в середу небуло Тищика, а була Ваша Ольга Василівна. УРА!!! Є справедливість на світі :)
|
|
| |
Ляля | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:11 | Повідомлення # 23 |
Лейтенант
Репутація: 3
| мені Тищик до модуля теж подобався,а от після...як чудесно шо він в нас більше не веде семінари! а мені найбільше подобається Ольга Василівна-найпрікольніша викладачка...оцінки так класно ставить...)))) ну...і звичайно найулюбленіший-Назар Володимирович...ніхто так офігенно не оцінює модулі як він!)))
|
|
| |
vovik | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:14 | Повідомлення # 24 |
Лейтенант
| Ті ротації викладачів мене вже задовбали ! Була прікольна Ольга Василівна , ні, мусіли дати нам МОРЯК ! Ше завтра здавати модуль у ТИЩИКА Я вже хочу нормального студентського життя ! Хочу снігу ! Буде СНІГ - БУДУТЬ КАРПАТИ !!!
|
|
| |
Ляля | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:14 | Повідомлення # 25 |
Лейтенант
| Quote (Degget) в нас в середу небуло Тищика, а була Ваша Ольга Василівна. УРА!!! Є справедливість на світі то точно! чудо настало!)))
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:40 | Повідомлення # 26 |
Admin
| головне щоб до нас не почали ходити Добрянський і Бойко
|
|
| |
ihorzab | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:05 | Повідомлення # 27 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
| Добрянський до нас на контрольну прийде 50/50 шанс. А Бойко... Ні, не треба!!!!!!!
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:06 | Повідомлення # 28 |
Лейтенант
Репутація: 9
| це точно,бо тоді нам всім капець. Просто привикаєш до виклалача , а він.... переходить в іншу групу(за виключенням Бориса Йосиповича,але його на семінарі раді бачити у інших групах)
|
|
| |
Ukrainian | Дата: Пятница, 09.11.2007, 00:50 | Повідомлення # 29 |
Сержант
| Quote (kovaroman) Але якщо й не будуть ставити 5, то студенти просто перестануть вчитися. Потрібне якесь заохочення! От, як Ольга Василівна в нашій (16) групі демократично оцінила модуль з зарубіжки! А те, що Бойко І.Й. ставить мені 3, мене не дуже заохочує вчитись Дуже демократично - ми ж насправді не знаємо на ці оцінки (просто якби тищик оцінював...). А якщо ставлять 3 ти розумієш, що треба готуватися...(відповідаю на пости як якийсь ботан )Добавлено (09.11.2007, 00:41) ---------------------------------------------
Quote (Ляля) звичайно найулюбленіший-Назар Володимирович...ніхто так офігенно не оцінює модулі як він!))) а як він оцінює?Добавлено (09.11.2007, 00:42) ---------------------------------------------
Quote (vovik) мусіли дати нам МОРЯК Я Вас попрошу акуратніше з МОРЯК!  Добавлено (09.11.2007, 00:50) --------------------------------------------- Цікаво, що після модуля з ІДПЗК - в опитування про викладача який захарив ТИЩИК став лідером....
|
|
| |
Ляля | Дата: Пятница, 09.11.2007, 17:23 | Повідомлення # 30 |
Лейтенант
| Quote (Ukrainian) а як він оцінює? офігенно...за модуль майже всі 5...пару 4 і шось три 3...в зошитах як перевіряв сонечка і смайлики понамальовував!) він реально ласний!))))  Добавлено (09.11.2007, 17:17) ---------------------------------------------
Quote (Ukrainian) Цікаво, що після модуля з ІДПЗК - в опитування про викладача який захарив ТИЩИК став лідером.... нічого цікавого...який йому прікол нас так грузити не можу зрозуміти...до речі,в першого потоку за модуль знову в внього 2 ...другий раз!!!!!  Добавлено (09.11.2007, 17:19) ---------------------------------------------
Quote (ihorzab) Добрянський до нас на контрольну прийде 50/50 шанс. А Бойко... Ні, не треба!!!!!!! та сумніваюсь...апе якшо так станеться..то то буде *...я ,наприклад,правову державу готувати не буду на семінар...нам ж не задавали...Добавлено (09.11.2007, 17:21) ---------------------------------------------
Quote (Degget) головне щоб до нас не почали ходити Добрянський і Бойко неа....не мона...)))Добавлено (09.11.2007, 17:23) --------------------------------------------- сьогодні...Назар Воодимирович так прікольно оформив зошити...такі симпатичні сонечка-квіточки намалював...)))) 
|
|
| |