Ви ввійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Модератор форума: ihorzab, Кицюня  
ВИКЛАДАЧІ
AnatolerДата: Вторник, 20.11.2007, 16:46 | Повідомлення # 76
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 3
Статус: Offline
Я вам так скажу все на світі відносно! Скажем при порівнянні Протопопової та Ольги Василівни то видно що протопопова подобається студентам менше але коли її поріняти з Тищиком на модулі то видно на скільки Тищик кровожерливіший від Протопопової з цього можна зробити висновок що всі вчителі не є добрими але й в певній мірі при суб'єктивному баченні проблеми можна зрозуміти що злими та неупередженими вони також не являються тому я хочу сказати що у кожної людини є своє ставлення до того чи іншого викладача, але з цього випливає висновок що якщо думки декількох людей збігаються то це є діпгноз по відношенню джо викладача. От такто мої любі дітки =)

Совість - це багаство, а ми люди бідні

VangeliДата: Пятница, 23.11.2007, 00:03 | Повідомлення # 77
Генерал-полковник
Група: Адміни
Репутація: 5
скажу свою думку
Ольга Василівна один раз вела в мене семінар, вона ставила хороші оцінки, і за відповідь і за доповнення, за шо їй респект....но...на семінарі вона нас нічо не вчить і взагалі млвчить весь час, тоді як протопопова заставляє на семінарі думати, ніби ставить прості запитання, а тут виявляється шо ти відповіді не знаєш.І якшо ти знаєш, вона ставить хорошу оцінку...ІМХО

До речі, коли в неї(Протопопової) поганий настрій, вона всіх валить...

misskissДата: Воскресенье, 25.11.2007, 23:57 | Повідомлення # 78
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 1
мені найбільше подобається Добрянський. та й взагалі теорія - це поки що націкавіший предмет зі всього того суцільного брєду. Він живо веде лекції. можна ще крім теорії почути багато цікавих речей. та й на семінарах непогано.хоча й вимагає,але нехай.зате хоть щось знати будемо))) applause

I always plan to be spontaneous tomorrow

AnatolerДата: Вторник, 27.11.2007, 15:26 | Повідомлення # 79
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 3
Так мені подобаються вимогливі викладачі і ті які можуть подати цікаву інформацію не лише по темі але й поза нею. І не подобаються упереджені викладачі =) ІМХО тищик

Совість - це багаство, а ми люди бідні

BlondeДата: Среда, 28.11.2007, 18:24 | Повідомлення # 80
Рядовий
Репутація: 0
Добрянський однозначно THE BEST,а Тищик в певній мірі подібен на мою бабцю.правда вона так багато не знає про "феєричні бої"

FresiaДата: Среда, 28.11.2007, 20:41 | Повідомлення # 81
Сержант
Репутація: 4
...:)

...а мені всі викладачі подобаються...:-D
...вони всі файні...:)

...і набагато краще викладають, ніж в нас в школі (тут є люди, які можуть і заперечити це). В моїй школі найкраща викладачка - Світлана Олександрівна! Я б без її настанов не поступила б сюди.

...

• Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Поиск:

Другий потік Главная   
Форма входу