ДЕ? ЯК? З КИМ? І ЧОМУ?
|
|
apelsunchuk | Дата: Пятница, 09.11.2007, 21:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
Статус: Offline
| Хто про що подумав?..... я нічого такого не мала на увазі! :))) "Кожен думає в міру своєї розпущеності..." Так-от ця тема присвящена прогулюванню пар!!! Де? Як? З ким? І, нарешт, чому???? Якщо не шкода, то поділись досвідом!!! Підкинь цікаву оригінальну ідею.... П.С. Не штука відсидіти пару. Треба вміти гарно прогуляти!!! А ти вмієш? 
Повідомлення відредагував apelsunchuk - Пятница, 09.11.2007, 21:34 |
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 09.11.2007, 22:50 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Душа сайту
| я знаю найбанальніший спосіб прогуляти пару це її тупо проспати після відривної гулянки  Добавлено (09.11.2007, 22:50) --------------------------------------------- при недостачі оцінок можна прогуляти декілька семінарів щоб поповнити журнал перездачними оцінками =)
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Ляля | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:06 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| ну...існують такі пари,на яких,на мою думку,просто безмістовно ходити...наприклад,логіка...це ж просто дурна трата часу...ой...здається старості таке не можна говорити...
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:09 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
Репутація: 9
| то іншим старостам не можна ,а тобі дозволено.Якщо група не проти,тоді можна. А група навіть - "за"
|
|
| |
Anatoler | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:10 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Клеопатра сама вирішує що їй робити =)
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Degget | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:13 | Повідомлення # 6 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
| логіка - тупі лекції, якби б ще були першою парою то б можна було поспати а так ходити на третю, я з таким самим успіхом краще вдома її книжку почитаю....
|
|
| |
Vangeli | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:15 | Повідомлення # 7 |
Генерал-полковник
Репутація: 5
| на логіці був останній раз коли вона мене "зафіксірувала", з того часу перестав ходити....шоб мене знов не "фіксірували" ....
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:16 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| а я й не ходжу (деколи) :roll: :roll:
Повідомлення відредагував Natalo4ka - Суббота, 10.11.2007, 00:16 |
|
| |
vovik | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:18 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Не знаю , не знаю ! Якось стрьомно прогулювати пари ! Особливо якшо ти староста ! Раджу вам всім не прогулювати ділову укр. мову !!!! СОКІЛ настроєний дуже рішуче ! І він якшо захоче любим проблеми зробить ! А на інакші пари можна деколи і не піти !!! Тільки Я ВАС прошу від імені Ради Базилевсів 2 потоку - НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ !!!
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:21 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| я точно більше пари Сокола прогулювати не буду,бо останній раз попалася і маю енку
|
|
| |
Degget | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:26 | Повідомлення # 11 |
Admin
| Quote (Natalo4ka) і маю енку ну і що такого мати енку на лекції???? її що треба відпрацьовувати??? (піти на кафедру і індивідуально прослухати півторагодинну лекцію )
|
|
| |
Ляля | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:30 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| от за Сокола точно...не прогулюйте...і ще одне бажано не масово..бо ше коли нема чоловік 5 то таке...нічо не скажуть...А ЯК ПІВГРУПИ, то вже капец!!!)))) Добавлено (10.11.2007, 00:28) ---------------------------------------------
Quote (Degget) ну і що такого мати енку на лекції???? її що треба відпрацьовувати??? (піти на кафедру і індивідуально прослухати півторагодинну лекцію набагато серйозніше якшо так як минулого разу,бо дійсно можуть деканові подати і мати проблеми..за це звичайно мабуть нічого аж такого не буде...але кому потрібні зайві потреби?!)))Добавлено (10.11.2007, 00:30) ---------------------------------------------
Quote (vovik) Тільки Я ВАС прошу від імені Ради Базилевсів 2 потоку - НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ !!! підтримую Вова!!!))) а то ми шось дуже добрі!!))
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:35 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| так от ,робимо висновок, що пари прогулювати треба ,але не масово це по- перше.По-друге треба знати на які пари можна взагалі не ходити(наприклад логіка) і по-третє старатися не попадатися.і все буде супер.
|
|
| |
Ляля | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:38 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
|
|
|
| |
kovaroman | Дата: Воскресенье, 11.11.2007, 02:25 | Повідомлення # 15 |
Полковник
Репутація: 5
| Quote (vovik) Тільки Я ВАС прошу від імені Ради Базилевсів 2 потоку - НЕ ЗЛОВЖИВАЙТЕ !!! Вова сказано супер! треба тобі репутацію за цю фразу підняти А може хтось складе розклад, коли, хто прогулюватиме? 
|
|
| |