ДЕ? ЯК? З КИМ? І ЧОМУ?
|
|
Amaranth | Дата: Среда, 14.11.2007, 22:02 | Повідомлення # 31 |
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 5
Статус: Offline
| Так ти з нами палити буш чи ні?
|
|
| |
Хитрий | Дата: Среда, 14.11.2007, 22:27 | Повідомлення # 32 |
Майор
Репутація: 3
| Прогуляти так спокусливо але трохи боязко бо не знаєш наслідків.Перший курс все таки...
|
|
| |
Amaranth | Дата: Среда, 14.11.2007, 22:44 | Повідомлення # 33 |
Майор
| Ясно, знач політех мені прийдеться самій палити
|
|
| |
Anatoler | Дата: Четверг, 15.11.2007, 00:17 | Повідомлення # 34 |
Майор
| з- полутеху треба тільки компи повиносити а тоді можно хоч палити хоч топити о джоречі топити це більш безпечніше для власної особи ніж палити оскільки існує більший ступінь таємності
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Amaranth | Дата: Четверг, 15.11.2007, 19:01 | Повідомлення # 35 |
Майор
| Quote (Anatoler) з- полутеху треба тільки компи повиносити а тоді можно хоч палити хоч топити о джоречі топити це більш безпечніше для власної особи ніж палити оскільки існує більший ступінь таємності Ну ше спалити їхні корпуси мож і реально, а от потопити - води не вистачить
|
|
| |
kovaroman | Дата: Четверг, 15.11.2007, 21:43 | Повідомлення # 36 |
Полковник
| Ну у мене багато друзів і однокласників в політесі, але я б не проти його спалити або потопити:) краще вночі, щоб ніхто не постраждав:) так коли починаєм?:)
|
|
| |
Хитрий | Дата: Пятница, 16.11.2007, 14:49 | Повідомлення # 37 |
Майор
| Я бачу суть цього форуму не тема як, де і з ким прогуляти, а де, як і з ким потопити чи спалити політех(хоча мені подобаються обидва варіанти :D)
|
|
| |
Amaranth | Дата: Пятница, 16.11.2007, 15:07 | Повідомлення # 38 |
Майор
| Ну так просили ж шось крейзі, таке шоб "Ух", а як є реальна пропозиція - згоджується пару чоловік((9 До речі, в мене теж багато колишніх однокласників в політесі 
|
|
| |
Хитрий | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 13:26 | Повідомлення # 39 |
Майор
| Цікаво, що буде 16 групі за прогул латині в день студента? До нас приходила кураторка і сказала що за це дають талон на екзамен і забирають стипендію. Буду надіятись що їх ця біда омине...
|
|
| |
ihorzab | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 13:30 | Повідомлення # 40 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
| ХЗ... На практиці перевіримо, що їм буде... Але якщо так, то занадто жорстоко. І талон на екзамен з ЧОГО? З латині залік ж?
|
|
| |
Хитрий | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 13:37 | Повідомлення # 41 |
Майор
| Завтра побачимо. В нас на юрфаці, казали старші курси, що за серйозні речі карають жорстоко. Тільки незнаю чи можна назвати прогул серйозним.
|
|
| |
Кицюня | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 15:05 | Повідомлення # 42 |
Підполковник
Репутація: 6
| Да... не повезло нам (16 групі) не справедливо... викладач відпустив, а постраждали ми... Але зато класно побісились в парку особливо коли дерево гепнулось... добре, що ніхто не постраждав...
Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...
|
|
| |
vovik | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 16:21 | Повідомлення # 43 |
Лейтенант
Репутація: 11
| Кицюня, Да... не повезло нам (16 групі) не справедливо... викладач відпустив, а постраждали ми... Викладач нас відпустив бо ми його попросили , а не по власному бажанню !!! І не буде вам (16 групі) ніфіга !!! Покричать на мене трохи в ДЕКАНАТІ і ВСЕ !!! ЯКІ ТАЛОНИ ?!?!?!?! Я латиника зустрів у NEW YORKу і він казав шо на ТАЛОН це нетяне !!!!!
|
|
| |
ZiK | Дата: Воскресенье, 18.11.2007, 21:18 | Повідомлення # 44 |
Генераліссімус
| на мою думку прогулювати можна/треба Культуру і Логіку до Добрянського ходити обов"язково!!! до Бойка теж краще ходити(хоча толку з того не дуже багато))) до Тищика не ходити - гріх))) (кінопалац на халяву))) (ну кому як на халяву ... багато хто за це платить 12000грн на рік))) на Англ мову краще ходити - відробка 10сторінок А4 - перекладати((( якшо шось пропустив - дописуйте і "виправляйте" 
|
|
| |
Anatoler | Дата: Вторник, 20.11.2007, 17:41 | Повідомлення # 45 |
Майор
| якщо дивитись на все зверха то ходити можна лише на практичні але якщо ваасче ти виріший на всіх покласти то готуй кругленьку суму на сесію і шукай контактів =)
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |