Ви ввійшли як Гість | Група "Гості" | RSS |
яке ваше ставлення до дівчини яка палить???
|
| | |
Degget | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 19:19 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
| ну яке ваше ставлення до того коли дівчина рядом з вами витягає сигарету...... я попрошу не тільки проголосувати і все, а відписувати свою думку в повідомленнях, також активно запрошую дівчат для обговорення. (всетаки це вас стосується). _________________________________________ моє відношення впринципі негативне, хоча якщо я бачу це десь на дискотеці чи в кафешці (і дівчина цим не зловживає) то це нормально...
|
|
| |
FCKL | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 19:50 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 5
| ІМХО-негативне.Може,не тому,що жінка має народжувати і все таке.Просто мені не подобається.Хоча робити з цього трагедію не варто.І це не причина для того,щоб порвати стосунки.Напевно,мені треба про це було раніше усвідомити,бо в свій час зробив одну помилку. Вважаю,що будь-хто може не курити.От,я в житті ні разу не затягнувся-і живу.Куріть краще кальян.
Мільйони сердець-одне биття,"Карпати" Львів-на все життя!
|
|
| |
Vangeli | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 19:54 | Повідомлення # 3 |
Генерал-полковник
| проголосував "нейтрально, можна на вечірках/дискотеках".Мені не дуже подобається коли дівчина курить, але це її справа, стараюсь не звертати уваги
|
|
| |
ihorzab | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 20:08 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
| Хренове ставлення до куріння взагалі. Проголосував за "негативно". Куріння-зло. І ще, не розумію, як можна курити на вечірках/дискотеках. Або куриш, або ні, ІМХО. Може на вечірках/дискотех і нюхнути можна, так? Брєд...
|
|
| |
Vangeli | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 20:19 | Повідомлення # 5 |
Генерал-полковник
| На вечірках і дискотеках куриш, а в нормальному житті - ні.Що тут незрозумілого?
|
|
| |
ihorzab | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 20:22 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| ХЗ... Чесно кажучи, в мене друзі або курять, або ні... Батьки теж курять, і кажуть, що або так або ні. Ну якщо людина настільки сильна, щоб тільки десь колись... Вперед:)
|
|
| |
vovik | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 20:22 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 11
| Якшо чесно взагалі не розумію навіщо люди курять ?! Мені особисто також не подобається коли дівчина курить !!! Тим більше "ПРІМУ"! Проголосував "негативно" ! Признаю лише кальян - бо сам курю !!!
|
|
| |
[Kostia] | Дата: Понедельник, 19.11.2007, 22:50 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Вова покури сам з тиждень часу і побачим чи ти не захочеш ще. інша справа корити не сигарети,а щось смачніше. можна курити таке з дівчиною за компанію. але якшо вона стєрва за природою,то я проти такого куріння
Контора [апасних] з ЮРД-17 порве всіх
|
|
| |
Anatoler | Дата: Вторник, 20.11.2007, 18:46 | Повідомлення # 9 |
Майор
Репутація: 3
| Я взагалі негативно ставлюсь до куріня сам пробував і мене не поперло і зараз просто верне від запаху думу з сигарет а говорячи про дівчат що курять то це може й не псує мого враження від неї але все ж таки деьс на підсвідомому рівні вонамені менше подобається щодо того чи на дискотеках можна а в житті ні то це багато ким практикується іноді навіть мною(в таких ситуаціях що навіть їх не памятаю) але це ніколи не призводить до хороших наслідків адже потім ще захочеться там один раз на вечір хоча все залежить від самої людини від того ким вона сама себе бачить і тільки їй вирішувати що і як робити так наприклад вважають мої батьки( роби шо хочеш це твій вибір але всеодно ми тебе подістаємо потім +))!!!
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
apelsunchuk | Дата: Среда, 21.11.2007, 16:52 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
Репутація: 3
| Погоджуюсь в певній мірі з тими, хто за десь-колись і з тими, хто повністю проти. Одне діло, коли цигарку в зуби беруть, бо нічого робити, нічим руки зайняти, інша справа, коли людині справді погано і вона намагається отримати таким чином певну психічну розрядку. Ви, хлопці, такого не практикували??? Особисто я проти. Може, бо ніколи... а може, бо знаю кращі способи Як на мене, то запах тютюну далеко не найкращий парфум, та й не приємно цілуватися з попільничками!!! 
|
|
| |
ZiK | Дата: Четверг, 22.11.2007, 22:47 | Повідомлення # 11 |
Генераліссімус
| На рахунок дівчат то... краще хай не курять... і взагалі куріння то така х-ня! Багато моїх друзів курять((( і кинути не можуть... хоча "з понеділка" кидали сто раз, але ніяк не вдавалось... одному знайомому (мого тата) сказали, що якшо не кине курити - йому піпєц! нічо... кинув ... живе повноцінним життям і зовсім не сумує за "сігарєткою" - висновок: припре - кинеш, а шоб просто кинути потріна ВЕЛИКА сила волі! Quote (apelsunchuk) та й не приємно цілуватися з попільничками!!! переходь на людей
|
|
| |
Fresia | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 18:52 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Я проти будь-якого куріння. Негативно ставлюсь до того, коли дівчата курять, бо вони сильно втягуються і кинути не можуть, навіть якщо дуже хочуть. Наслідки: погане здоров"я, старіє шкіра, жовтіють зуби, псується волосся, нігті, сідає голос, і ще багато-багато чого... Крім того, коли кидаєш курити - швидко набираш вагу. Це також прив"язує дівчат до цигарок. Не люблю коли люди курять, але коли курять хлопці, то їх можна якось переконати припинити це. Неодин мій друг вже кинув, а от в дівчат не вдається. Лише перейшли на легкі сигарети "дамські", але всерівно викурюють за раз по дві цигарки...(( Добавлено (25.11.2007, 18:52) --------------------------------------------- До речі... ...розкажу вам дещо про культуру куріння: - хлопець повинен прикурити дівчині цигарку, якщо вона курить - хто б не курив (хлопець чи дівчина), для того щоб закурити, повинен обов"язково спитати дозволу в присутніх, щоб закурити і, якщо хтось з присутніх не курить, то відійти - в гостях курити не можна. Хочеш курити - вийди на вулицю - хлопець, запрошуючи дівчину до танцю повинен загасити цигарку. Якщо він буде з сигаретою - він не поважає дівчину і вона може відмовити в танці (один з небагатьох випадків, коли дівчина може відмовити в танці) Дещо про куріння кальяну: - Ніколи не ставте кальян високо. Він повиен стояти на підлозі на спеціальному столику, а не на столі. - Ніколи не передавайте кальян чи мундштук з рук в руки. Якщо Ви хочете передати його інщій людині - поставте кальян на підлогу, а мундштук положіть поряд на тарілочку. - Не використовуйте тютюн, не призначений для куріння кальяну. Інакше не дивуйтеся, якщо обпалите собі горло. - Ніколи не прикурюйте цигарку від вуглин в кальяні. Деякі курять кальян як цигарку, деякі як сигару, а дехто вдихає аромат на повні груди. - Не ставте кальян на стіл (виняток — маленькі декоративні кальяни) - Курити кальян слід після ситного обіду. Краще, звичайно, робити це в приємній атмосфері, напівлежачи на м’яких подушках. Під час куріння краще уникати спиртних напоїв, запиваючи кальян зеленим чаєм. Хоча спирт є кращою фільтрувальною рідиною, додавати міцний алкоголь до кальяну не рекомендується — дим п’янить настільки, що на «своїх двох» можна вже із закладу не піти. - Ніколи не допивайте вино чи яку-небудь іншу рідину, налиту в кальян, — ризикуєте життям! Кожен курить кальян, так як йому приємніше. Не вчіть способу куріння кальяну, якщо Вас про це не просять. Ніколи не критикуйте будь-який із способів. деякі джерела інформації: www.sheherezada.com.ua і www.kontrakty.com.ua
...
Повідомлення відредагував Fresia - Воскресенье, 25.11.2007, 18:53 |
|
| |
ТаНя | Дата: Четверг, 29.11.2007, 17:27 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Репутація: 7
| Я проти куріння взагалі чи то дівчина чи то хлопець.Я попробувала перший раз покурити в кінці травня цього року і нічого вроді до того жила не курила і зараз не курю і живу. Але якшо чесно то можу закурити коли п"ю шось алкогольне.
|
|
| |
jurisconsulte | Дата: Четверг, 13.12.2007, 01:44 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| хай живуть...покишо
|
|
| |
vira | Дата: Понедельник, 14.01.2008, 19:42 | Повідомлення # 15 |
Рядовий
Репутація: 0
| Я просто не розумію, як може дівчина курити. Я не люблю таких дівчат і стараюсь з такими не дружити. Я не пробувала ніразу і не раджу другим.
|
|
| |
| | Другий потік | |  | | | | | |
 | Форма входу | |  |
|