Тести
|
|
Degget | Дата: Среда, 21.11.2007, 22:04 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
| одже існує куча тестів, ссилки на деякі я закину сюди ну а ви вже як захочете то протестуєте себе: http://trinixy.ru/2007/08/13/test_vash_realnyjj_vozrast.html - тест на визначення вашого біологічного віку і скільки вам ще залишилось прожити (чесно кажучи нормальний тест, але результати можуть не втішити..... вам наприклад скажуть що залишилось жити ще 10 років - так що не розстроюйтесь це все фігня і раді пріколу можна тест пройти) http://www.purescore.com/pure5.html - тест на визначення вашої сексуальної розбещеності. Плюси тесту що можна вибрати українську мову і все раді пріколу... УВАГА!!! Тест містить ряд правду кажучи неетичних запитань тому люди яким недовподоби такі тести прошу потім не жалітись що за це я тут публікую... http://www.sposobnosti.ru/iq/direction.php - тест на визначення рівня інтелекту (IQ) (російською мовою , сорі українською не знайшов якщо знайдете напишіть мені)
|
|
| |
ihorzab | Дата: Четверг, 22.11.2007, 18:55 | Повідомлення # 2 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
| Блін... Ще 48 років... Щось малувато:)
|
|
| |
Vangeli | Дата: Пятница, 23.11.2007, 22:49 | Повідомлення # 3 |
Генерал-полковник
Репутація: 5
| хммм....в мене 45
|
|
| |
Degget | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 13:15 | Повідомлення # 4 |
Admin
| http://aeterna.ru/test.php?link=tests:3712 - смішний тест на те який з вас сатана..... нічого сатаністського просто прікол......
|
|
| |
ihorzab | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 13:21 | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Вы Сотона Ужоснах! В детстве людей пугают бабайкой. Так вот, бабайка – это вы. Фобос и деймос, если верить древним грекам. Вы любите пугать до икоты и энуреза. Подкрадываетесь из-за угла незаметно. Приносите плохие новости. Гигантские крысы в московском метро, нашествие марсиан в деревню Гадюкино и заражённые ядерными отходами молдавские вина – ваша работа. Вы – психологический террорист и сетевой вампир, окружающие стонут от ваших постоянных скандалов, угроз подать жалобу в ООН и мелких гадостей за спиной. После трудового дня вы счастливо засыпаете сном ребёнка, сжимая список гнусностей, которые вам предстоит совершить завтра. Во время Армагеддона вы первым прибудете со всадниками Апокалипсиса. М-да:))) Кому що ще видало?
|
|
| |
Degget | Дата: Воскресенье, 25.11.2007, 13:25 | Повідомлення # 6 |
Admin
| Вы Классический Сотона!
|
|
| |
Lexa | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 01:56 | Повідомлення # 7 |
Підполковник
Група: Користувачі
| Мені 15 років, а проживу ше 73... Нічо собі "Результаты тестирования IQ: Ваш IQ 115 Классификация: высокий результат % населения: таким IQ обладает 10 процентов населения Если рассматривать эти цифры с точки зрения того, какую работу человек мог бы выполнять успешно, эти показатели можно интерпретировать следующим образом: руководитель высшего или младшего уровня Комментарии: Ваш показатель - выше среднего. "
Якщо ти даш людині те, чого вона хоче, ти забереш у неї сенс життя!
|
|
| |
Кицюня | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 13:54 | Повідомлення # 8 |
Підполковник
Репутація: 6
| Вы никакой не Сотона! Вы – благородный, честный, мудрый, смелый, мужественный до отвращения положительный герой. Тут одно из двух. Либо вы на самом деле такой и вас нужно поместить заформалиненным в кунсткамеру. Либо вы нагло врёте, пытаясь казаться лучше, чем вы есть. Но запомните, нет ничего хуже самообмана. В любом случае (щёлкает палаческими щипцами) за базар нужно отвечать. Во время Армагеддона вы покажете своё истинное лицо.
Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...
|
|
| |
Кицюня | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 13:59 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Ваш реальный возраст 15 лет/года Вы проживете еще 57 лет/года супер... я й не знала, що мені 15... 
|
|
| |
Lexa | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 17:12 | Повідомлення # 10 |
Підполковник
| Кицюня мені теж 15, а проживу ще 73.
Якщо ти даш людині те, чого вона хоче, ти забереш у неї сенс життя!
|
|
| |
Кицюня | Дата: Воскресенье, 23.12.2007, 20:38 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Lexa, вік то в нас однаковий, але по даним тесту ти трохи довше протянеш....
|
|
| |
ТаНя | Дата: Понедельник, 24.12.2007, 19:07 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 7
| Мені 19 років(передпенсійний возраст) а залишилось - 42 роки. Нетак вже й багато але думаю вистачить
|
|
| |
ihorzab | Дата: Понедельник, 24.12.2007, 23:04 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Мені теж 19 і залишилось 42, але дайте спочатку дотянути до кінця першої сесії:)
|
|
| |
Cute | Дата: Среда, 11.06.2008, 01:06 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
Репутація: 0
| а мені 16 і лишилось 80) тану така тара буду  Добавлено (11.06.2008, 01:06) --------------------------------------------- ой стара)))
GooD LucK!
|
|
| |