Гулянки!!!!
|
|
|
|
Degget | Дата: Четверг, 01.11.2007, 18:00 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
| Голосуємо і ділимось враженнями від вашого позанавчального клубного життя....
|
|
| |
Fynn | Дата: Четверг, 01.11.2007, 20:19 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Ну как я понял,то я тут пока что единственный кто проголосовал..но хочу сказать что "Метро",как по мне самый прикольный клуб,потому что там можно встретить уйму афигенного народу, там 3 зала в которых играет разнообразная музыка,реально прикольный персонал и каждый день пати))) ну естественно не обходится без бЫкоты и людей типа "есть пару-25 копАчек",куда без,это жэ VIP гости каждой пати)) но на данный моментос я за "Метро", ну а если вы хотите провести время в компании самых еффектных,багатых,интеллигентных,красивых и просто сногсшибательных людей Львова,то прямая вам дорога ТОЛЬКО в "Фэшн"
There's nothin' distinctive I want to tell 'bout myself 'ere, If there's somethin' you're interested in, just ask ;)
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 02.11.2007, 20:40 | Повідомлення # 3 |
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 3
| Я не місцевий і ше по клубам налазитись не встиг але на мою думку метро найкращий вибір але не тоді коли безкоштовні дні для дівчат а то туди заламується занадто багато бикоти =)
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
[Kostia] | Дата: Понедельник, 05.11.2007, 20:57 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Репутація: 4
| В Міленіумі хоч буває багато народу на великі party, але бикота біту не зрівняються ні з чим.
Контора [апасних] з ЮРД-17 порве всіх
|
|
| |
Degget | Дата: Среда, 07.11.2007, 19:58 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Скоро день студента!!!!! Хто як збирається справляти наше свято.....
|
|
| |
Ляля | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:20 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| насправді мені подобається 2 клуби- міленіум і занзік! просто Міленіум явно двіжовіша дискотека,більша...а в Занзіку класніше проводити час,розслаблятися і публіка найофігенніша!)))  Добавлено (08.11.2007, 19:20) ---------------------------------------------
Quote (Degget) Скоро день студента!!!!! Хто як збирається справляти наше свято..... я збираюся в Міленіум і всім раджу!) там має бути офігенна party))) до речі,в нашої Блонської є білетікі...так шо всі охочі звертайтесь
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:43 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Ляля, так ти всетаки за який клуб проголосувала??????
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 08.11.2007, 19:58 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
Репутація: 9
| ми з Лялічкою однодумці і тому на день студента проголосували за Міленіум,а наступного разу проголосуємо за щось інше Взагалі я, наприклад, не можу сказати ,однозначно, який клуб найкращий
|
|
| |
Ляля | Дата: Пятница, 09.11.2007, 17:36 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Quote (Degget) Ляля, так ти всетаки за який клуб проголосувала?????? ну...проголосувала я за Занзік..з міркувань,що все таки там частіше значно зявляюсь!!))) а ти на День студента куди?
|
|
| |
Degget | Дата: Пятница, 09.11.2007, 18:37 | Повідомлення # 10 |
Admin
| я ще білетів нікуди не маю, але збираюсь в Міленіум
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:05 | Повідомлення # 11 |
Майор
| АААААААААААААААААААААААААААААААААААа потрібна тотальна організація студентів для їхньогож згрупування до клубу їдуть підготовлені а підготовлюються преважно десь в якіомусь закладі де можна добре посидіти тож існує чудова пропозиція завалитись кудись перед Міленіумом а потім всієш групою і в Лінолеум(ну не втримався =))
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Ляля | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:03 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Quote (Degget) я ще білетів нікуди не маю, але збираюсь в Міленіум я ще теж...але Марта має дістати..точніше вони вже неї-квтки є!!!)))
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:04 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
Репутація: 9
| ні ще немає ,вона казала що їх забере завтра
|
|
| |
[Kostia] | Дата: Вторник, 13.11.2007, 17:10 | Повідомлення # 14 |
Сержант
Репутація: 4
| Наша контора йде в мілєніум.Хто без квитка-ТЕЛЕФОНИ НА АФІШІ
Контора [апасних] з ЮРД-17 порве всіх
|
|
| |
Degget | Дата: Вторник, 13.11.2007, 17:15 | Повідомлення # 15 |
Admin
| а ви столик бронюєте???? __________________________ Вечірки на день студента: 16.11.07, ZanZibaR - День студента Грають: DJ Fon’enman (Київ), DJ Romik, DJ Zaicef Початок о 22:00 16.11.07, Міленіум - День студента Грають: ветеран клубу - DJ Fit Strip Show, Laser Show )) Початок о 22:00 16.11.07, Mi-100 - День студента Грають: DJ Pablo Esco (Кримська Асоціація Ді-Джеїв, м.Сімферополь) DJ Paul Wheaten (Independent Label A.FREAK.A /1980 PROMO) Початок о 22:00
|
|
| |