де відпочити після пар????
|
|
Degget | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:09 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
| Виходячи після пар з юрфаку радієш що день закінчився(неважливо яку оцінку ти получив), якось нехочеться іти відразу додому (знову вчитись на наступний семінар) і в цьому випадку думаєм де знайти затишне місце щоб сісти з друзями і просто розслабитись.... Так ось в цій темі я пропоную ділитись враженнями про Ваші улюблені місця посидіти.....
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:24 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 9
| Ооооо ця тема як раз для мене.Я ще ніколи після пар одразу не їхала до дому,завжди запізнююся так десь на 3 - 4 годинки.А виною тому всьому є те що наш юрфак розташований біля багатьох кафешок. Одже почнемо з одної із найбільших "точок" юристів- кафе "Хіт" та "Корнар".А також безліч інших,таких як "Челєнтано", "Пузата хата", "Нью-Йорк", ну той список можна продовжувати і продовжувати. Одним словом було б бажання та хороша компанія,а місце можна знайти завжди
|
|
| |
Degget | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:38 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Пузата хата - круто (атмосфера укр. села, недорого) але трохи вже на столовку перетворюється... я вже навіть не знаю куди краще піти поїсти в Пузату чи в нашу факультетську їдальню.... Покищо я віддаю перевагу першому....
|
|
| |
ihorzab | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:38 | Повідомлення # 4 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
| Головне З КИМ:)))))0
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Четверг, 08.11.2007, 20:44 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| чесно кажучи в"Пузатій" за все життя була один раз і то лише по справах .
|
|
| |
apelsunchuk | Дата: Четверг, 08.11.2007, 21:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 3
| Була сьогодні в Пузатій і надиво смачно погамала. Просто потрібно знати, куди за чим іти. Принципово не люблю Хіт. Коли не зайду, завжди щось не так. А от "Золотий дукат" мені зараз найбльше до вподоби (хто не знає: кав"ярня на пл.Ринок). Я великий любитель гарячого шоколаду, а там він просто супер!!! Крім того затишно, мобільний не тягне... )))) P.S. Хто на дієті, заходити туди не раджу. Один аромат зводить з розуму! :)
Повідомлення відредагував apelsunchuk - Четверг, 08.11.2007, 21:36 |
|
| |
Ляля | Дата: Пятница, 09.11.2007, 17:28 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| оооо...дійсно цю тему можна розвивати...стандартна програма завжди незмінна...Хіт можна сказати вже став другим домом...проводжу там по кілька годин день...навіть сьогодні з Натальою 3,5 годинок посиділи...знайомих завжди зустрінеш...якраз суперово після пар...а в Пузатій класно посидіти зранку,перед парами...попити каву...)))
|
|
| |
Vangeli | Дата: Пятница, 09.11.2007, 17:44 | Повідомлення # 8 |
Генерал-полковник
Репутація: 5
| не переношу хіта...там сервіс дибільний, так як вони тебе обслуговуюють їх матюкати хочеться.В пузатій хаті я вчуся... а "Золотий дукат" я теж найбільше люблю apelsunchuk, ти хто?
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:09 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Ха я незнаю шо то таке Хіт але треба туди завітати. Наразі найбільше полюбляю до темряви завісати у Нью-Йорку адже там м'які диванчики привітні барменші дешеве пиво ну і просто компанію приводжу туди веселу але я завжди готовий спробувати щось нове свіженьке та цікавеньке =)
Совість - це багаство, а ми люди бідні
|
|
| |
Degget | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:41 | Повідомлення # 10 |
Admin
| Quote (Anatoler) я незнаю шо то таке Хіт - дивно, але враховуючи те що ти не зі Львова то тобі прощається.... Quote (Anatoler) завісати у Нью-Йорку класно особливо на другому поверсі (з тобою на пиво ходили )....
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:46 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Так другий поверх рульз там тихо і диванчики =)
|
|
| |
Ляля | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:47 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| а мені в Нью-Йорку не подобається їжа...хоча диванчики таки мякенькі!)))
|
|
| |
Anatoler | Дата: Пятница, 09.11.2007, 23:51 | Повідомлення # 13 |
Майор
| я їм вдома а то псується а проводжу добре час в таких закладах а поїсти можна і в нашій їдальні де доречі досить дешево =)
|
|
| |
Natalo4ka | Дата: Суббота, 10.11.2007, 00:56 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| я там була лише один раз ,і то на екскурсії
|
|
| |
Ляля | Дата: Суббота, 10.11.2007, 01:15 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| от і можем провести екскурсію 15 групи в Нью-Йорку...а що непогана ідея,правда ж?!) і місця багато,і близько!)
|
|
| |