Мафія!
|
|
ihorzab | Дата: Вторник, 04.12.2007, 17:13 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
Статус: Offline
| Я думаю, принаймі надіюсь, що ви знаєте таку забавку як "мафія"(не комп'ютерну!). Хто не знає, потім розкажу правила. Я дуже люблю цю гру, правда в реалі ще ні разу не грав(треба 10+народу які знають правила і т.д), але грав у форумні версії. Чому б нам не провести на форумі гру у мафію? Якщо назбирається 10+народу, які будуть згодні зіграти, я б міг побути ведучим:)
|
|
| |
Кицюня | Дата: Вторник, 04.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
Репутація: 6
| я хочу але правил не знаю....
Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...
|
|
| |
Degget | Дата: Вторник, 04.12.2007, 18:28 | Повідомлення # 3 |
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
| а навіщо так багато народу??? 2 мафії, комісар, ведучий, 2-3 мирні жителі - більше не обовязково. в нас на сайті ніколи не назбирається 10+ людей Але всі хто хоче взяти участь пишіть. Якщо назбирається 6+ обовязково проведем гру
|
|
| |
ihorzab | Дата: Вторник, 04.12.2007, 18:36 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| 2 мафії, мєнт, маньяк, доктор, мер, 4 жителі.
|
|
| |
Degget | Дата: Вторник, 04.12.2007, 19:30 | Повідомлення # 5 |
Admin
| ну маняк це не обовязково так як він не особливо то і відрізняється від мафії, жителів і 3-ьох достатньо, ну а доктор і справді має бути я щось про нього забув (хоча якщо людей мало буде то будем і без доктора)
|
|
| |
ihorzab | Дата: Вторник, 04.12.2007, 19:58 | Повідомлення # 6 |
Полковник
| Мафія без дока і маньяка-не мафія! А маньяк від мафії відрізняється тим, що при провірці мєнта він ідентифікується як "не мафія"
|
|
| |
Fresia | Дата: Вторник, 04.12.2007, 22:01 | Повідомлення # 7 |
Сержант
Група: Користувачі
| Я хочу...:) Я буду маньяком..:Р P.S. це жарт..:) ...буду потрібна - стукайте в асю.
...
|
|
| |
Degget | Дата: Вторник, 04.12.2007, 22:36 | Повідомлення # 8 |
Admin
| покищо є 4-ро Я, Fresia, Кицюня, ihorzab, малувато , але ще залучим адміна і другого модератора і когось би ще. 7 чоловік вже можна грати.
|
|
| |
jurisconsulte | Дата: Среда, 05.12.2007, 00:48 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 5
| я долучусь...
|
|
| |
ТаНя | Дата: Понедельник, 10.12.2007, 22:53 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 7
| а можна ше я. але я знаю таку гру на картах а шоб на форумі...поясніть хтось будь-ласка правила!!!
|
|
| |
Кицюня | Дата: Понедельник, 10.12.2007, 23:00 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
Репутація: 6
| Коли ми вже нарешті почнем бавитись? Quote (ТаНя) а можна ше я. але я знаю таку гру на картах а шоб на форумі...поясніть хтось будь-ласка правила!!! тут крім Ігора напевне більше ніхто правил ненає....
Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...
|
|
| |
ihorzab | Дата: Вторник, 11.12.2007, 07:48 | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Були в мене десь правила (правда на російській і в них нічого не зрозуміло:) ), але хз де вони зараз. Ну, я сьогодні після пар давайте поясню, як можу, з уточненнями відносно правил зможете звертатись до мене:) Ну, давайте проводити. Якщо не рахувати мене (я ведучий), і рахувати Зіка і Ванджелі... То 7 людей... трохи малувато, ще хоча б двоє троє. Давайте ви сьогодні всі підтвердите своє бажання грати, я напишу правила і вже навіть сьогодні проведу жеребкування ролей, і завтра-перша ніч. Детальніше-після пар напишу.
|
|
| |
ihorzab | Дата: Вторник, 11.12.2007, 18:15 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Ну, значить, попробую пояснити правила тим, хто не знає. В грі беруть участь N людей. Серед них: 1) Мафіозі (кількість залежить від загальної кількосіт учасників)-один клан, знають один одного, кожної ночі вбивають когось. 2) Мєнт-кожної ночі провіряє когось із учасників гри на мафіозність. Відповідь отримує в форматі "мафія-не мафія" 3) Доктор-кожної ночі когось лікує (може і себе). Якщо полікує того, в кого стріляють-жертва лишається живою. Не може лікувати дві ночі підряд одну і ту ж особу. 4) Маньяк-кожної ночі вбиває когось. При провірці мєнтом маньяка, мєнт отримає відповідь "не мафія"(!!!). 5) Мер-звичайний житель, але у випадку рівності голосів на лінчі, голос мера переважає. 6) Мирні жителі. Нічого особливого:) Отже, після реєстрації всіх учасників ведучий рандомом розподіляє ролі. Мафія знайомиться один з одним:) і починається ГРА! До кожної ночі всі персонажі з роллю повинні прислати ведучуму свій голос (мафія і маньяк-кого вбивають, лікар-кого лікує, мєнт-кого провіряє). Кожної ночі ведучий пише некролог. В якому написано типу "мафія вбила N, доктор лікував X" . Після чого розпочинається голосування на суд лінча, кожен гравець голосує, кого хоче повісити. Все це супроводжується наїздами один на одного і іншими веселими речами:) Думаю, правила пояснив. Давайте всі швиденько реєструємося і я почну гру. Орієнтовно я б зробив графік типу ніч-14.00, лінч-21.00. Щодня, щоб кожен міг зайти-пофлудити. Реєструємось!
|
|
| |