Ви ввійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: ihorzab  
Мафія!
ihorzabДата: Вторник, 04.12.2007, 17:13 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
Статус: Offline
Я думаю, принаймі надіюсь, що ви знаєте таку забавку як "мафія"(не комп'ютерну!).

Хто не знає, потім розкажу правила. Я дуже люблю цю гру, правда в реалі ще ні разу не грав(треба 10+народу які знають правила і т.д), але грав у форумні версії. Чому б нам не провести на форумі гру у мафію? Якщо назбирається 10+народу, які будуть згодні зіграти, я б міг побути ведучим:)

КицюняДата: Вторник, 04.12.2007, 18:22 | Повідомлення # 2
Підполковник
Репутація: 6
я хочу smile але правил не знаю....

Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...

DeggetДата: Вторник, 04.12.2007, 18:28 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
а навіщо так багато народу??? 2 мафії, комісар, ведучий, 2-3 мирні жителі - більше не обовязково. в нас на сайті ніколи не назбирається 10+ людей sad Але всі хто хоче взяти участь пишіть. Якщо назбирається 6+ обовязково проведем гру

ihorzabДата: Вторник, 04.12.2007, 18:36 | Повідомлення # 4
Полковник
2 мафії, мєнт, маньяк, доктор, мер, 4 жителі.

DeggetДата: Вторник, 04.12.2007, 19:30 | Повідомлення # 5
Admin
ну маняк це не обовязково так як він не особливо то і відрізняється від мафії, жителів і 3-ьох достатньо, ну а доктор і справді має бути я щось про нього забув (хоча якщо людей мало буде то будем і без доктора)

ihorzabДата: Вторник, 04.12.2007, 19:58 | Повідомлення # 6
Полковник
Мафія без дока і маньяка-не мафія!
А маньяк від мафії відрізняється тим, що при провірці мєнта він ідентифікується як "не мафія"

FresiaДата: Вторник, 04.12.2007, 22:01 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Користувачі
Я хочу...:)

Я буду маньяком..:Р

P.S. це жарт..:)
...буду потрібна - стукайте в асю.

...

DeggetДата: Вторник, 04.12.2007, 22:36 | Повідомлення # 8
Admin
покищо є 4-ро Я, Fresia, Кицюня, ihorzab, малувато sad , але ще залучим адміна і другого модератора і когось би ще. 7 чоловік вже можна грати.

jurisconsulteДата: Среда, 05.12.2007, 00:48 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 5
я долучусь... smile

ТаНяДата: Понедельник, 10.12.2007, 22:53 | Повідомлення # 10
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 7
а можна ше я. але я знаю таку гру на картах а шоб на форумі...поясніть хтось будь-ласка правила!!!

КицюняДата: Понедельник, 10.12.2007, 23:00 | Повідомлення # 11
Підполковник
Репутація: 6
Коли ми вже нарешті почнем бавитись?

Quote (ТаНя)
а можна ше я. але я знаю таку гру на картах а шоб на форумі...поясніть хтось будь-ласка правила!!!

тут крім Ігора напевне більше ніхто правил ненає....

Що маємо - не цінуємо, а втративши - плачемо...

ihorzabДата: Вторник, 11.12.2007, 07:48 | Повідомлення # 12
Полковник
Були в мене десь правила (правда на російській і в них нічого не зрозуміло:) ), але хз де вони зараз.

Ну, я сьогодні після пар давайте поясню, як можу, з уточненнями відносно правил зможете звертатись до мене:)
Ну, давайте проводити. Якщо не рахувати мене (я ведучий), і рахувати Зіка і Ванджелі... То 7 людей... трохи малувато, ще хоча б двоє троє. Давайте ви сьогодні всі підтвердите своє бажання грати, я напишу правила і вже навіть сьогодні проведу жеребкування ролей, і завтра-перша ніч. Детальніше-після пар напишу.

ihorzabДата: Вторник, 11.12.2007, 18:15 | Повідомлення # 13
Полковник
Ну, значить, попробую пояснити правила тим, хто не знає.

В грі беруть участь N людей.
Серед них:

1) Мафіозі (кількість залежить від загальної кількосіт учасників)-один клан, знають один одного, кожної ночі вбивають когось.
2) Мєнт-кожної ночі провіряє когось із учасників гри на мафіозність. Відповідь отримує в форматі "мафія-не мафія"
3) Доктор-кожної ночі когось лікує (може і себе). Якщо полікує того, в кого стріляють-жертва лишається живою. Не може лікувати дві ночі підряд одну і ту ж особу.
4) Маньяк-кожної ночі вбиває когось. При провірці мєнтом маньяка, мєнт отримає відповідь "не мафія"(!!!).
5) Мер-звичайний житель, але у випадку рівності голосів на лінчі, голос мера переважає.
6) Мирні жителі. Нічого особливого:)

Отже, після реєстрації всіх учасників ведучий рандомом розподіляє ролі. Мафія знайомиться один з одним:) і починається ГРА!
До кожної ночі всі персонажі з роллю повинні прислати ведучуму свій голос (мафія і маньяк-кого вбивають, лікар-кого лікує, мєнт-кого провіряє).
Кожної ночі ведучий пише некролог. В якому написано типу "мафія вбила N, доктор лікував X" .
Після чого розпочинається голосування на суд лінча, кожен гравець голосує, кого хоче повісити.

Все це супроводжується наїздами один на одного і іншими веселими речами:)

Думаю, правила пояснив. Давайте всі швиденько реєструємося і я почну гру.
Орієнтовно я б зробив графік типу ніч-14.00, лінч-21.00. Щодня, щоб кожен міг зайти-пофлудити.

Реєструємось!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Другий потік Главная   
Форма входу

Copyright MyCorp © 2025Сделать бесплатный сайт с uCoz