Ви ввійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: ZiK  
Євро 2012 шанс стати кращими
Чи зможе Україна і Польща належно підготуватись.....???
1. Звичайно.... [ 5 ] [83.33%]
2. Польща можливо, а от Україна точно опозориться.... [ 1 ] [16.67%]
3. Нічого ніхто не підготує.... [ 0 ] [0.00%]
Всего ответов: 6
DeggetДата: Четверг, 24.01.2008, 12:21 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
тема дуже актуальна зараз, а в нас на форумі її нема (я навіть здивувався, можливо вона всетаки є, просто я забув а зараз неможу знайти - ну то сорі, буде ще одна така ж тема)

Як відомо багато людей мають сумнів щодо того чи зможе Україна все відповідно організувати.
Плани звичайно є. Багато проектів, ідей, задумів які виглядають грандіозно, але чи зможуть їх втілити в життя...
Якщо хтось хоче дізнатись більше то заходьте сюди, тут багато різних фото, відео, статей і т.д.

LexaДата: Четверг, 24.01.2008, 14:15 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 4
Я бачила одне інтерв'ю брали у перенсічного поляка, то він сказав:"В Україні немає хороших доріг, а в Польщі - стадіону. Без доріг чемпіонат з футболу легше провести, ніж без стадіону!" wink

Якщо ти даш людині те, чого вона хоче, ти забереш у неї сенс життя!

ТаНяДата: Четверг, 24.01.2008, 22:55 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Душа сайту
Репутація: 7
Ну навіть не знаю чи Україна зможе прийняти ЄВРО але то шо "готується" то точно(хіба морально). Я живу не далеко від іподрому де мають будувати стадіон то тут чесно кажучи жодного руху, все-таки часу не дуже багато залишилось такшо всім організаторам варто було б вже хоча б про шось подумати smile

AmaranthДата: Понедельник, 04.02.2008, 17:38 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 5
Уявіть собі кіто туристів буде!!!!! Хе, не знаю чого, але така перспектива мене тішить))))

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Другий потік Главная   
Форма входу

Copyright MyCorp © 2026Сделать бесплатный сайт с uCoz