Ви ввійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

[ Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Комп'ютерні ігри
DeggetДата: Среда, 21.11.2007, 21:32 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміни
Репутація: 11
Статус: Offline
Одже цікаво було б почути хто в які комп'ютерні ігри грає. Я розумію що з юрфаком часу небагато залишається, тоді хоч розкажіть яку гру ви вважаєте найкращою за всю історію. Як на мене то Мафія - зе бест шутер, Need for Speed - зе бест рейсінг, medieval total war. civilization - the best стратегії. В інші жанри впринципі не граю, ага ще РПГ колись подобалось ну там улюблені були Готика і Діабло..... Це моя власна думка відписуйте про свої уподобання.

ihorzabДата: Среда, 21.11.2007, 22:31 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: модератори
Репутація: 4
Мафія-зе бест гра, шутер, сценарій і всьо, що тільки можна! Зараз якраз в неї граю (по півгодинки в день).

ihorzabДата: Четверг, 22.11.2007, 18:54 | Повідомлення # 3
Полковник
А ще я колись рубався в варкрафт, але в 11 класі перестав. Тепер, як казав, вже майже не граю, але як буде старкрафт 2 знову буду шпіляти:) Та й то вже не 1 курс буде. Інколи треба і іграми розслабитись.

VangeliДата: Пятница, 23.11.2007, 22:53 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Репутація: 5
знач мафія то гра всіх часів і народів smile (я серйозно)
Бачили вже трейлер до другой?

Останніх 2-3 роки ігор майже не грав, вони всі якісь тупі були(хіба стар крафт)
Але за останніх 2 місяці грав аж 3!Вийшло 3 достойні гри
Це The Witcher, NFS Pro Street i Crysis

Degget, Нічо така гра, можна трохи і побавитись(я про ПРо Стріт)

ihorzabДата: Пятница, 23.11.2007, 23:11 | Повідомлення # 5
Полковник
Бачив трейлер, непогано. Головне не зіпсувати духу старої мафії!

А взагалі зараз, ІМХО, хороших ігор не роблять. Тому все таки рулить мафія і ігри бліззард:))))

VangeliДата: Пятница, 23.11.2007, 23:19 | Повідомлення # 6
Генерал-полковник
Quote (ihorzab)
взагалі зараз, ІМХО, хороших ігор не роблять.

я теж так думав останніх 3 роки, но Witcher i Crysis змінили мою думку...деколи роблять як виявляється...

ihorzabДата: Пятница, 23.11.2007, 23:33 | Повідомлення # 7
Полковник
ХЗ... Чув щось про ці ігри, але нема ні найменшого бажання навіть спробувати...
Я чекаю старік і мафію намбер 2...

DeggetДата: Пятница, 23.11.2007, 23:54 | Повідомлення # 8
Admin
Про Witcher чув, Має бути класна рпг-шка. але можете мене привітати))я нарешті дістав ПРО СТРІТ....

VangeliДата: Суббота, 24.11.2007, 00:44 | Повідомлення # 9
Генерал-полковник
Quote (ihorzab)
Я чекаю старік і мафію намбер 2...

І я...

ihorzabДата: Воскресенье, 25.11.2007, 13:14 | Повідомлення # 10
Полковник
http://www.youtube.com/watch?v=SNd-73SgPGI

Трейлер мафії 2. Графіка ще круче, а загалом головне зберегти атмосферу, і зробити хоча б 40, але таких самих шикарних місій:)

FresiaДата: Понедельник, 26.11.2007, 23:13 | Повідомлення # 11
Сержант
Група: Користувачі
Про Мафію погоджуюсь. Мафія - THE BEST!!!

Коли була затятим геймером, грала в економічні стратегії: Civilization III, Civilization IV, їх різновиди, а також сподобались Козаки, Фараон, Клеопатра, Посейдон, Зевс, Імператор Піднебесний і...
...Цезар III.(Всі що курсивом - дуже подібні між собою, тільки нація і культура відрізняється. )

З економічних також уже люблю Діти Нілу і Торгові Імперії. :)

Колись грала в Need For Speed. 2 найбільше сподобався ...після Most Wanted не граю. Він все зіпсував, а Карбон - повна фігня....:-/

Цього літа грала в Л2. Рульна шпілька =) жаль, що часу багато потребує...:(

З нашим юридичним встигаю тільки в Травіан заглядати (в основному брат пильнує моє місто:))
...хто б хотів спробувати, то заходьте: http://www.travian.com.ua/ реєструйтесь і вибирайте Південний Захід. Може будемо сусідами ;)

...

AnatolerДата: Вторник, 27.11.2007, 16:12 | Повідомлення # 12
Майор
Група: Душа сайту
Репутація: 3
ну я вам так скажу шо зараз нормальна гра то велика рідкість а якщо виходить щось нове добре то це якісне продовження (а то ще бувають провали як мост вонтед) старої гри!!! тому я почав грати онлайн ігри якщо вона тобі сподобалась то це надовго але є одна небезпека що вона тебе затяне настільки що ти не будеш зявлятись в реальному житті тому роджу слідкувати засобою. Я почав грати Ворлд оф Варкрафт (гра від Бізардів) вона є дуже прикольна і як на мене набагато краща від Л2 насамперед своїм геймплеєм і графікою. Всім хто зацікавився раджу завітати на сайт www.wow-europe.com ам є багатцько роликів та іншої цікавої інфи. також можна знайти багато роликів на Утубі на на відео.гугл.ком =) раджу спробувати!!! навіть незважаючи на ту проблему що вона є платною всі хт зацікавився прошу звертатись до мене за консультаціями та можливою допомогою в отримані аккаунта, гри, тріалкию
Так я заню що часу мало так і я зараз багато не граю (я зараз взагалі не граю =)) бо нета нема нормального) але надалі думаю трохи пошпіляти коли нет буде і час знайду =)

Совість - це багаство, а ми люди бідні

vovikДата: Среда, 28.11.2007, 16:18 | Повідомлення # 13
Лейтенант
Група: Душа сайту
ну не знаю !!! З великим трудом я дістав Відьмака і ...зразу видалив ! мені чомусь не сподобалася ! Я б краще зіграв щось типу ОБЛІВІОН ...

FresiaДата: Среда, 28.11.2007, 17:55 | Повідомлення # 14
Сержант
Група: Користувачі
Я мало часу проводжу за комп"ютером, а за те, що онлайн-ігри втягують знаю. Але я надаю перевагу реалу ніж грі. Був випадок, коли мені друг подзвонив: "Вже йди додому! Терміново треба, щоб ти була вома". Я прийшла. Я думала, що щось серйозне, а він мені каже, що наш аллі (в Л2) іде на РБ і їм треба мою ЕО. Я готова була його за ПКшити. angry

Якби я знала, для чого мені додому, я б тоді не пішла. Вийшло так, що я проміняла друзів на Раграмана...:(

Взагалі, я більше люблю дивитись, коли брат грає в якісь ігри. До-речі, Облівіон так дивилась, Принц Персії, Ксенус - чисто фільми виходять...:)
...фільми, які ти пишеш самостійно...чи брат пише, а ти диктуєш.. smile

...

ZiKДата: Четверг, 29.11.2007, 23:42 | Повідомлення # 15
Генераліссімус
Quote (Fresia)
о заходьте: http://www.travian.com.ua/ реєструйтесь і вибирайте Південний Захід. Може будемо сусідами ;)

з цікавості зайшов, зареєструвався... хм ніби нічо така штука... цікавенька wink всім рекомендую попробувати!!!
давайте весь юрфак туда!!! )))

Добавлено (29.11.2007, 23:42)
---------------------------------------------
народ обов"язково всі реєструватись!!!!
мої координати -116 -3
vangeli -114 -24

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Другий потік Главная